Skip to main content

Teckna Elavtal

Välkommen att teckna elavtal med oss på Cheap Energy!

 • Fyll i din information i beställningsformuläret. Så fort beställningen har skickats så får du självklart en orderbekräftelse till din e-post. Glöm inte fylla i vilket startdatum du önskar. Om du inte vet vilket datum så lämna den bara tom.
 • Flyttar du in på ny adress? Då behöver vi dina uppgifter 7 dagar innan önskad leveransstart. Får vi inte det så går avtalet igång snabbast möjligt. Vi måste hinna hämta anläggningsID och hinna söka leveransstarten hos nätägaren. Om det inte är en inflytt är tidigaste startdatum 14 dagar från dagens datum. Japp så är det enligt något som heter ellagen. Längst ner där du godkänner avtalet så hittar du dagens datum.
 • Skulle du vara nyfiken på våra fina avtalsvillkor? När du klickar i boxen längst ner så godkänner du hela avtalet och våra villkor.
 • Som du kan läsa om på länken ovan som heter Energifaktura® så behöver du inte se dina elnätsfakturor från och med nu. Du får alltså bara en faktura med elhandel och elnät. I samtliga produkter ingår den kostnadsfria tjänsten Energifaktura®.
 • Du kan alltid se alla priser som jämförpriserna för 2000, 5000 och 20 000 kWh. Du behöver bara ändra antal kWh i fältet ”antal kWh/år”.
 • Visste du att ditt elavtal måste gå igång senast 3 månader från dagens datum?
 • I boxarna nedan väljer du vilken sorts el du önskar. Kanske du vill ha ett miljöavtal?
 • Du som konsument har givetvis alltid 14 dagars ångerrätt. 

Vill du prata med någon istället för att fylla i detta dokument? Har du några frågor? Ring vår trevliga kundservice på 010 – 405 41 80.

For English and personal assistance please call 010 – 405 41 80 and we will happily help you!

  Rörligt pris

  De rörliga avtalen tecknas med 0 månaders bindningstid och 0 månads uppsägningstid för privatkunder. Villkoren för rörliga avtal utan bindning gäller endast i 12 månader och efter den perioden går avtalet över till ett tillsvidareavtal med 1 månads uppsägning. Se våra avtalsvillkor för vårt tillsvidareavtal. Rabatten på rörliga avtal gäller endast i 12 månader och endast för nya kunder.

  Fastpris

  Uppsägningstid för privatavtal är 0 månad.

  Elursprung

  Vart ska elen?

  Nyinflyttad?

  Betalsätt

  Prisspecifikation

  Elpris: Beräknat medelvärde i öre/kWh för föregående månad (nordpoolgroup.com)
  Påslag inkl elcert:
  Rabatt: Gäller 12 mån och endast nya kunder
  Elursprung:
  Moms:
  Månadsavgift:
  Totalt(påslag och rabatt inräknad):
  Jämförpris inkl månadsavgift:

  Vart ska elen?

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  [text Kampanjkod placeholder "Kampanjkod" id:kampanjkod class:kampanjkod]